Gezellig tussen Almelo en Enschede in ligt Hengelo. Pak snel de auto, bus, trein of kom desnoods per boot naar deze bruisende kleine stad in het oosten van Twente. Hier kun je uitgaan totdat je moe maar voldaan neerploft in een van de cafés, clubs en restaurants of op een terras.

Populair in Hengelo-Beckum

  1. Oyfo Techniekmuseum

    Ga op ontdekkingstocht door het nieuwe interactieve Techniekmuseum. In de oude fabriek van …

  2. Golfclub Driene

    In het prachtige Twentse coulissenlandschap ligt de bijna een eeuw oude golfbaan van de Golfclub …

  3. Intenzo Italian Taste

    Eten bij Intenzo is als de zomervakantie vieren in Italië: het smaakt altijd naar meer. Ons …

Hengelo mooiste tuindorp
Zwaan

Gezelligheid

Een dagje Hengelo is een combinatie van ontspannen winkelen, gezellig lunchen en de dag afsluiten met een heerlijk diner. In het gezellige stadshart van Hengelo vind je bijzondere winkeltjes waar je net even wat anders dan anders vindt. Dwaal door de zijstraatjes van de Enschedesestraat en ontdekt de karakteristieke en authentieke speciaalzaken. Even op adem komen na al het shoppen of je hebt er gewoon zin in: pak één van de vele terrasjes voor een lekkere lunch, schuimende cappuccino of verfrissend drankje. Op een heerlijk plekje in de zon of op een verwarmd terras tijdens de koudere dagen, met een levendig uitzicht op de gezellige drukte in onze stad.

Lekker eten

Sluit de dag of met een heerlijk diner. In Hengelo is er keuze genoeg als het om lekker eten gaat. Wil je culinair genieten in een sterrenrestaurant, pak je liever een daghap in een (grand)café of ga je voor exotisch in een van de buitenlandse keukens? Wat je ook kiest in Hengelo persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer en gastvrijheid staan centraal.